måndag 3 augusti 2020

Aktieportfölj

Aktieportfölj


Idag har jag gjort lite justeringar i portföljen.
Svolder 210 ST såldes, för kapitalet som frigjordes har jag köpt..

1. Evolution Gaming 10 ST
2. Embracer Group 140 ST

Motiveringen lyder enligt följande, Svolder har övertid avkastat riktigt fint vilket talar för att jag har gjort ett misstag. Men jag har svårt för en del av innehaven i Svolders portfölj och begriper mig inte på vad personalen på Svolder ser i vissa av casen som de har investerat kapital i. Med detta som motivering valde jag att sälja av med CA 20% vinst och istället investera i Evolution Gaming och Embracer Group som jag tror har framtiden för sig på ett annat sätt än vad Svolders verkstadsbolag möjligt kan ha.

Förhoppningsvis har jag rätt!

De fem största innehaven i portföljen enligt storleksordning

1. Fritt kapital 16%
2. Storytel 13%
3. Bure Equity 11%
4. Evolution Gaming 10%
5. Facebook 9%


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Swedencare Analys

       Swedencare $SECARE Swedencare är ett djurhälsovårds företag som utvecklar och säljer OTC premium produkter. Bland annat ProDen, Plaqu...