söndag 9 augusti 2020

Embracer Group Skapar Kundnytta och mervärde

 Embracer Group skapar kundnytta och mervärde!


I Embracers 2020 Q1 rapport framgår det att Embracer som spelutvecklare låter speltitlar utvecklas tills dem är färdiga. Även om det innebär att det drar ut på tid.

Det syns även på betygen som Embracer spelen har fått och den allmänna uppfattningen om spelen.Motsatsen till detta måste nog vara EA, de har ett uselt omdöme på Trustpilot. År 2012 och 2013 var dem framröstade som det "Worst company in America".

Image

EA har vid flera tillfällen blivit kritiserade för att dem inte värnar om spelarna.

FIFA 20 Career Mode är nästintill identisk med Fifa 13 Career Mode, EA har en affärsmodell där dem mer eller mindre bara uppdaterar trupperna, tröjorna och en mini detalj och detta till vrakpriset av 650 kr.

Ett annat fiasko som EA har lyckats med är Mass Effect Andromeda. På siten http://metacritic.com har spelet fått 5.0 i betyg av 10. Spelet utvecklades i 60 månader, men majoriteten av spelet slängdes ihop på 18 månader.

BioWares huvudkontor i Edmonton utvecklade spel 1-3 istället för att låta samma utvecklare producera spelnummer 4 fick ett nytt team i Montreal utveckla det nya spelet. BioWare startade till en början med mixtra med olika idéer spelmotorer med mera. 

Image     Image

Helt plötsligt började deadline närma sig och spelet släpptes med buggar, dålig storyline, usel animation med mera. Nästan allt som tidigare var det som utmärkte Mass Effect serien var nästan borta.


Morale of the story? Ge utvecklingsteamet ett halvår eller ett år extra. Släpp fantastiska spel som spelarna älskar. Det är detta som Embrarcer gör, som jag tror kan skapa ett mervärde.


Titta på dessa memes så förstår ni nog vad jag syftar på. Det är små detaljer som dessa som förstör mer eller mindre hela spelet tyvärr.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Swedencare Analys

       Swedencare $SECARE Swedencare är ett djurhälsovårds företag som utvecklar och säljer OTC premium produkter. Bland annat ProDen, Plaqu...